Lena ben för all framtid

En av de bästa sakerna jag gjort är att gå och få permanent hårborttagning i Stockholm. Jag har inte hårigare ben eller armhålor än någon annan, men jag har haft stora problem med inåtväxande hårstrån, klåda och eksem till följd av rakning. Jag har testat andra metoder för hårborttagning också, men allt har varit för smärtsamt för mig. Jag fattar inte hur kvinnor kan gå och vaxa sig, det gör så sjukt ont!

Jag ska medge att behandlingarna för permanent hårborttagning var såklart inte heller helt smärtfria, men där såg man i alla fall ett slut på tortyren. Jag gick 8 gånger och fixade hela benen, bikinin och armhålorna och nu kommer jag troligtvis aldrig mer behöva raka mig över huvud taget. Någonstans. Det känns helt fantastiskt! Len och fin är jag också…

Nästa grej: ytliga blodkärl

Nästa steg för min del blir att få ytliga blodkärl borttagna, även de på benen. Jag har fler än normalt för min ålder och jag är mäkta trött på dem faktiskt. Det är inte snyggt med rödflammiga ben. I övrigt är mina ben riktigt snygga, så det är synd att gå omkring och dölja dem bara på grund av ytliga blodkärl. Inte sant?

Det får dock bli nästa år för jag orkar inte hålla på med sådana här behandlingar jämt. Jag är ju, som nämnt, ganska smärtkänslig och då orkar man inte för mycket på en gång. Jag får stå ut med blodkärlen ett litet tag till.