Ett självsäkert leende

Är man som jag, en person som skrattar mycket, så är det viktigt att man har ett leende och ett skratt man trivs med; som är behagligt för såväl en själv som för andra. Det är många saker som spelar in: andedräkt, tandrad, skrattets läte osv, och de flesta aspekter är jag bekväm med när det gäller mitt eget skratt. Det låter härligt och andedräkten är det inget fel på eftersom jag är noggrann med munhygienen. Dock har jag lite krokiga tänder. Det är inget som påverkar mitt bett, så därför var det ingen som gjorde något åt det när jag var liten och gick i skolan och alla andra hade tandställning. Det kan jag verkligen reta mig på idag…

Osynlig tandställning

Jag har i alla fall kolla upp vad det skulle kosta att skaffa tandställning i dag. Jag är givetvis inte alls sugen på att gå omkring med räls i två år, men det finns ju en ganska ny metod där tandställningen fästes på insidan av tänderna och därmed är osynlig. Visst hörs det lite när man pratar att man har något i munnen, men jag tror att man vänjer sig ganska fort. Det kostar mer med osynlig tandställning än med vanlig, men det får det vara värt tycker jag.

Möte nästa vecka

Jag ska på ett första möte med en tandreglerare nästa vecka, på en klinik där de är specialister på osynliga tandställningar. Det är riktigt spännande och något jag ser fram emot med rätt så mycket piss i magen.